miercuri, 24 noiembrie 2010

Tarta cu fructe de padure

  Ingrediente blat:
125g faina
3 oua
125g zahar
125g unt
1 plic praf de copt

Ingrediente crema:
2 plicuri crema pentru tarte Dr. Oetker
500ml lapte rece

Ingrediente toping fructe:
500g fructe de padure (proaspete sau congelate)
1 plic tort gelee tansparent
2 linguri zahar

Faina se amesteca cu praful de copt si cu zaharul apoi se adauga ouale si unt si se amesteca cu mixerul vreo 2-3 minute pana devine omogena.
Compozitia se toarna intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina. 
Se baga in cuptorul preincalzit pentru vreo 20-25min. Dupa ce sa copt se lasa sa se raceasca si apoi se rastoarna pe o farfuri. 
Doar cand blatul s-a racit se prepara crema pentru ca se intareste repede. crema se pregateste conform indicatiilor dupa pachet si apoi se aseaza pe blat. 
 Deasupra se aseaza fructele. Daca au fost congelate se lasa sa se decongeleze.Se prepara apoi tort gel conform indicatiilor dupa plic si se toarna peste fructe din spre mijloc spre exterior. Se da la rece pentru minim 1 ora.
 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu